Reebiefstuk met amandelen

Ingrediënten:
4 reebiefstukjes ca. 150 gram per stuk, 4 el. geroosterde amandelen, 1 dl. slagroom, 1 el mosterd, 2 el. olie, 25 gr. boter, zout en peper.

Bereiding:
Bestrijk de biefstukjes met mosterd en bestrooi ze met peper. Verhit de olie in een pan en schroei hierin de biefstukjes aan beide zijden dicht. Neem ze uit de pan en voeg de boter toe. Bak de biefstukjes aan beiden zijden bruin ca. 3-4 min. aan iedere kant. Neem de biefstukjes uit de pan en houd ze warm. Voeg de slagroom toe aan de bakboter en roer de aanbaksels los. Garneer met de geroosterde amandelen.

Serveertip:
Gebakken reebiefstukjes met amandelen, saus, gekookte bloemkool en gebakken aardappelen.

Barbecue kopen?

barbecues

Recept van de Maand