Ingrediënten:
4 reebiefstukjes ca. 150 gram, 250 gr. oesterzwammen of grotchampignons, 2 el. zilveruitjes, 1 ui, 2 el. tomatenpuree, 2 el. bloem, 2 tl. grillkruiden, 2 el. olijfolie, 1/2 tl. tabasco, 25 gr. boter, 1 tl. wildkruiden.
Bereiding:
Verwarm de boter in een hapjespan en fruit hierin de gehakte uit. Voeg de bloem toe en roer dit door elkaar. Vervolgens de tomatenpuree, de oesterzwammen in plakjes en de uitjes met de tabasco erbij en verwarm dit. Bestrijk de reebiefstukjes met een mengsel van grill kruiden, de olie en de wildkruiden. Leg de biefstukjes op de contactgrill of onder de grill gedurende 5 min. aan iedere kant.
Serveertip:
Gebakken reebiefstukjes met champignons, spruitjes en patat frites.